EUD Business

Eud Business Banner

- fagretningen for dig, der har lyst til at arbejde med salg, service, markedsføring og events.

Du behøver ikke at være den fødte sælger – vi skal nok lære dig det! Her er der fokus på samarbejde, salg og markedsføring. Du lærer, hvordan man sikrer kunder i butikken, og hvordan man bruger blandt andet sociale medier og events som et markedsføringsværktøj.

EUD Business er oplagt, hvis du gerne vil være:
Eventkoordinator, salgsassistent eller har planer om at gå handelsvejen.

Linjens to store projekter: "Drømmebutikken" og "Viborgs bedste event".

Drømmebutikken

Handelslivet, som vi kender det, er under et stadigt voksende pres. Flere og flere kunder køber ind på nettet og handler i internettets globale supermarked. Så derfor kræver det i dag mere end gode mærker og fornuftig service at lokke kunderne til. I projektet skal du skabe den ultimative butik. Du kommer til at arbejde med konceptudvikling, sortiment og indretning. Og du skal selvfølgelig også udforske nettets mange muligheder – ikke mindst på de sociale medier. For din butik skal markedsføres. Ellers lukker den, før den er åbnet. 

IMG Praktikklasse6

Viborgs bedste event

I dette projekt sætter vi fantasien i sving og realiserer vores ideer i praksis. Målet er at skabe Viborgs bedste event.
Fantasi, overblik, struktur, samarbejde, kreativitet og planlægning er bare nogle af nøgleordene, når det drejer sig om at blive god til at bruge event som markedsføring.

Cubansk Aften Paa Cafe Braendpunktet

Det lærer du også

  • Dansk, afsætning og erhvervsøkonomi. Og uden du skal terpe. Fagene indgår i projekterne.
  • Hvordan du skriver ansøgninger og kommer nærmere en praktikplads.
  • Hvordan erhvervslivet er skruet sammen, og hvad der forventes af dig derude. Du møder en række erhvervsledere, der fortæller om deres virksomheder.
  • Hvor vigtig motion og bevægelse er for din trivsel. Ingen arbejdsdage uden motion.
  • Hvordan du arbejder i grupper og får det bedste ud af din klasse. Vi har fokus på sammenhold og et godt studiemiljø. Vi mødes til morgensamling, i caféen, og du skal selvfølgelig også med på studietur.
  • Samfundsfag og sundhed. Du vil løbende lære om sundhed og livsstil.

Fagretningen er oplagt, hvis du gerne vil være...:

Salgsassistent, eventkoordinator eller har planer om at gå handelsvejen.

Fagretningen Butik og Handel giver derudover adgang til alle andre erhvervsuddannelser i Danmark. 

 
Forløbet EUD Business varer 20 uger - altså et halvt år. Herefter starter du på din erhvervsuddannelse. Med EUD Business er det oplagt at vælge en af uddannelserne på Handelsskolen Viborg (f.eks. salgsassistent, kontorassistent eller eventkoordinator) - men du kan også vælge en anden af vores erhvervsuddannelser - se en samlet oversigt her.  

Læs også om de andre fagretninger: